VGM Breed is een feit !

VGM Breed is een feit !

Nieuws d.d. 20 september 2018

VGM Breed B.V. nu een feit. VGM Breed was reeds een handelsnaam van I. Breedveld B.V. en betreft nu een zelfstandige organisatie, die meer herkenbaar is voor klanten en professionals.  Afgelopen week is de notariële akte getekend. Dit biedt betere mogelijkheden met andere professionals als duidelijk herkenbare organisatie samen te werken.

De oude vertrouwde bedrijfsnaam I. Breedveld B.V.  komt hiermee volledig te vervallen en is omgezet naar VGM Breed B.V.   VGM breed, staat voor brede en deskundige ondersteuning op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu, waarbij breed uiteraard nog refereert aan de achternaam van Imke. VGM breed is als organisatievorm voor klanten duidelijker herkenbaar. Naast Imke voeren ook regelmatig andere VGM professionals diensten uit.

Diverse klanten zijn al bekend met het nieuwe logo en de nieuwe stijl van bedrijfsrapportages, zoals arbeidshygiënische onderzoeken, RI&E’s en overige VGM plannen. Hiermee is in 2017 gestart.

VGM breed biedt milieukundige, veiligheidskundige en arbeidshygiënische begeleiding voor met name industriële en bouwbedrijven. Regelmatig wordt op projectbasis samengewerkt met specialisten.  Denk hierbij aan een bouwkundig tekenaar of een specialist geluid, trillingen, energie, explosieveiligheid, machineveiligheid, etc.  De huidige bedrijfsnaam verwoord de brede dienstverlening en het brede netwerk. 

Marcel Hoefnagel van het kantoor TvdW heeft de fiscale begeleiding geboden bij deze omzetting. Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen uit Waalwijk heeft de handelsnaam VGM breed omgezet in een besloten vennootschap. De heer Rob Vlemmix heeft dit traject vakkundig begeleid.