Logo van VGM Breed in kleuren donkerblauw, paars en lichtblauw - de letters V,G,M plus tekst uw arbeidshygiënist.

Bram

VGM Breed - Bram

Even voorstellen: Bram

Mijn naam is Bram, ik ben 30 jaar en kom uit Hellevoetsluis.

In 2009 is veiligheid op mijn pad terecht gekomen door mijn carrière keuze als lasser. Een prachtig mooi beroep waar altijd verbetering in te vinden is als lasser zelf, een echt handvaardigheidsvak!

Ik heb altijd voor ogen gehad dit werk tot mijn pensioen te doen, maar de realiteit is anders gebleken. Het is een zwaar beroep waar meer bewust met veiligheid en gezondheid moet worden omgegaan.

Mede door het werk als lasser, heb ik de keuze gemaakt om door te leren. Ik zou me graag zelf inzetten bij opdrachtgevers dat anderen veilig en vooral ook gezond kunnen werken.

Tijdens de opleiding MVK ben ik in contact gekomen met Imke van VGM Breed. Tijdens onze kennismaking heb ik mogen ervaren hoe in de praktijk een RI&E voor lassers wordt opgesteld. Dat dit helaas vaak een papieren document is en echte gedragsverandering toch wel meer vergt. Door het meten van lasrook op de werkplek kom je meer in contact met de lassers en kan je ook gesprekken voeren.

Na een dag meelopen met Imke was ik verkocht. Wat een prachtig vak en expertise is er te leren op dit gebied. Iets waar je nooit uitgeleerd op raakt en iedere dag nieuwe ervaring en kennis op kan doen!

Mijn toekomstplannen: De opleiding MVK met goede resultaten af te ronden en door te studeren om meettechnicus of arbeidshygiënist te worden.

Graag deel ik met jullie mijn ervaringen uit het verleden en zet ik deze zoveel als mogelijk in om veiligheid op projecten en in bedrijven in goede banen te leiden. Ik ben zelfstandig werken gewend en waarschijnlijk komen jullie me binnenkort wel tegen op een van de lopende projecten bij VGM Breed.


Stagiair MVK


Meettechnicus VGM Breed


Enthousiast
Wie is wie?