Logo van VGM Breed in kleuren donkerblauw, paars en lichtblauw - de letters V,G,M plus tekst uw arbeidshygiënist.

Mirjam Mulders

VGM Breed

Even voorstellen: Mirjam Mulders

Persoonlijke aanpak, betrokkenheid, kwaliteit en service zijn mijn sleutelwoorden . Al meer dan 20 jaar weet ik de meest efficiënte weg langs de ingewikkelde milieu- en arbowet- en regelgeving. Ik probeer klanten duidelijk te maken dat de arbo- en milieuwetgeving er niet zo zeer is om bepaalde activiteiten te verbieden, maar om bedrijfsprocessen en –ontwikkelingen te reguleren. We moeten niet vergeten dat we wonen en werken in een zeer dicht bevolkt land. Zorg voor arbo en het milieu is daarom zeker nodig.

Ik ben gecertificeerd als “veiligheidsadviseur vervoer gevaarlijke stoffen”. Een veiligheidsadviseur vervoer gevaarlijke stoffen heeft u nodig als uw bedrijf gevaarlijke stoffen vervoert, laadt of lost. U kunt er voor kiezen een veiligheidsadviseur binnen uw bedrijf op te leiden of mij hiervoor in te schakelen. In de regel betekent dit dat ik minimaal 1x per jaar uw bedrijf bezoek en we samen controleren of de omgang met de gevaarlijke stoffen nog verloopt volgens de regels. Vanwege mijn milieukundige ervaring is de kwalificatie van veiligheidsadviseur gevaarlijke stoffen een mooie aanvulling. Ik adviseer dan bedrijven naast het implementeren van de juiste opslag volgens de PGS 15 ook integraal met het correct vertalen van de vervoerswetgeving. Ook kan ik u begeleiden bij het inrichten van laad- en loslocaties en de eisen die hier bij horen. Ook bodembescherming volgens de Nederlandse Richtlijn Bodembescherming zijn voor mij bekend terrein.

Een greep uit mijn bedrijfsmatige ervaring : afval-, voeding- ,betonbedrijven, alsook slachthuizen. Sinds 2003 werken Imke en ik regelmatig met elkaar samen. Daar waar Imke Breedveld vanuit het verleden ruime ervaring heeft opgedaan als toezichthouder milieu ben ik vergunningverlener geweest. Tegenwoordig ben ik van tijd tot tijd de rol rechterhand bij aanvragen omgevingsvergunning (milieu). Daarbij werken we dan ook nog samen Mark Stalpers als bouwkundig architect die veel ervaring heeft op het gebied van brandveiligheid en ook slachthuizen als klant heeft.

Graag ondersteun ik samen met Imke uw bedrijf vanuit VGM breed.

Groeten,
Mirjam Mulders


Precies


Gedreven


Direct
Wie is wie?